Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
  • Vyprodáno
Ecoslay Matcha Boost Protein Shake - posilující oplach pro slabé vlasy

Ecoslay Matcha Boost Protein Shake 437ml

399,00 Kč
S DPH

Proteinový Matcha elixír s keratinem a quinoou, pro posílení slabých, poškozených vlasů všech typů.

Matcha Boost Protein Shake - proteinový koktejl pro posílení a podporu růstu vlasů. Přírodní oplach plný antioxidantů a vitaminů. Vhodný pro všechny typy vlasů.

Pozor, tento koktejl rozhodně není k pití! I když je Matcha, jemně drcený prášek z lístků zeleného čaje, známý pro své blahodárné účinky na tělo. Pitím Matcha čaje tělu nejenom posílíte imunitu a obranyschopnost, ale budete se cítit veseleji a plní energie. Popularita Matcha se rychle rozrostla přes využití v gastronomii také do světa kosmetiky. V zeleném prášku se ukrývá epigalokatechin galát – antioxidant 100x silnější než vitamín C s výbornou schopností stimulace vlasových folikul.

Další obsaženou superpotravinou v tomto výrobku je keratin a hydralyzovaná quinoa, jihoamerická obilovina plná živin, vitamínů a minerálů. Obecně zlepšuje kvalitu vlasů a zpomaluje jejich stárnutí.

Pro osoby se silně poškozenými vlasy doporučujeme tyto dvě superpotraviny zařadit také do jídelníčku.

Použití: Aplikujte Matcha Boost Protein Shake do mokrých vlasů, umytých šamponem. Opláchněte.

Doba působení je závislá na stavu vlasů

- zdravé vlasy s vysokou pórézností: 5 minut/ 1x týdně

- zničené vlasy s vysokou pórézností: 30 minut/ 1x týdně

- zdravé vlasy s nízkou pórézností: 5 minut/ 1x měsíčně

- zničené vlasy s nízkou pórézností: 30 minut/ 1x týdně

Pokračujte kondicionérem. Pro nejlepší výsledky použijte Ecoslay Banana Cream alespoň po dobu 30 minut. Pro extra vysušené vlasy můžete malé množství Banana Creamu použít jako Leave-in.

Složení: Distilled water, Ceteryl alcohol, Colza oil, hydrolyzed quinoa protein, hydrolyzed keratin protein, Matcha extract, Propanediol, Hp starch, Caprylhydroxamic acid gg